HS: Vestmanin vaatima opiskelijoiden tulorajakorotus etenee, mutta nostoprosentti on vielä auki

Kansanedustajien blogit

PALKANSAAJIEN tutkimuslaitos väläytti vuoden 2019 alussa, että opintotuen tulorajoja voitaisiin nostaa jopa 50 prosenttia, jolloin yhdeksän opintotuki­kuukauden tuloraja olisi noin 18 000 euroa. Nykyisin opiskelija, joka nostaa opintotukea yhdeksänä kuukautena vuodessa, saa ansaita enintään 12  498 euroa ilman, että tulot vaikuttavat opintotuen määrään. — KANSANEDUSTAJA Heikki Vestman (kok) vaati lakialoitteessaan pari vuotta sitten tulorajojen korottamista niinikään 50 prosentilla. Vuosi sitten syksyllä valtiovarain­ministeriön […]

The post HS: Vestmanin vaatima opiskelijoiden tulorajakorotus etenee, mutta nostoprosentti on vielä auki appeared first on Heikki Vestman.