IS: Kokoomuksesta ärähdettiin hallituksen uudelle parkkivero­lle heti

Kansanedustajien blogit

VALTIONEUVOSTON kanslian eli käytännössä Suomen hallituksen alaisen hallintoyksikön juuri julkaisemassa tuoreessa Kävelyn ja pyöräilyn edistämisen mahdollisuudet ja esteet -nimisessä selvityksessä esitetään työpaikalla tapahtuvan autopysäköinnin muuttamista veronalaiseksi luontaiseduksi. Oppositiossa istuvassa kokoomuksessa hanke herättää heti vastareaktioita. – Hallituksessa suunnitellaan jälleen uusia toimia ahkeruuden kannusteiden romuttamiseksi. Tämä työllisyyden vastainen hanke on kuopattava heti, vaatii kokoomuksen kansanedustaja Heikki Vestman. Selvityksen mukaan työnantajien tulisi vähentää […]

The post IS: Kokoomuksesta ärähdettiin hallituksen uudelle parkkivero­lle heti appeared first on Heikki Vestman.