Verkkouutiset: Vestman parkkipaikkaverosta: ”Uusi työssäkäyntivero on kuopattava heti”

Kansanedustajien blogit

Kokoomuksen kansanedustaja Heikki Vestman ottaa kantaa valtioneuvoston julkaisemaan selvitykseen ”Kävelyn ja pyöräilyn edistämisen mahdollisuudet ja esteet”. Siinä esitetään työpaikalla tapahtuvan autopysäköinnin muuttamista veronalaiseksi luontaiseduksi. – Hallituksessa suunnitellaan jälleen uusia toimia ahkeruuden kannusteiden romuttamiseksi. Tämä työllisyyden vastainen hanke on kuopattava heti, Heikki Vestman toteaa tiedotteessaan. Selvityksen mukaan työnantajien tulisi vähentää ilmaisten parkkipaikkojen tarjontaa työntekijöilleen erityisesti kuntakeskuksissa ja vastaavilla […]

The post Verkkouutiset: Vestman parkkipaikkaverosta: ”Uusi työssäkäyntivero on kuopattava heti” appeared first on Heikki Vestman.