MTV: Vestman uutisaamussa “Suomen viranomaisten toimivaltuudet on tuotava sille tasolle, ettei tällaisen hybridioperaation edessä tarvitse alistua”

Kansanedustajien blogit

Tilanne Puolan ja Valko-Venäjän rajalla on kiristynyt äärimmilleen viime aikoina. Tuhansia ihmisiä on kerääntynyt rajalle, ja Valko-Venäjää syytetään siirtolaisten kuljettamisesta ja ohjaamisesta EU-alueelle. Puola on lähettänyt rajalle lisää sotilaita ja sulkenut rajan. — omia itsenäisiä ratkaisujaan on tehnyt esimerkiksi Liettua. Suomela kuvaakin tilannetta sirpaleiseksi. Vestman on samaa mieltä siitä, että unionin on oltava kriisissä yhtenäinen. […]

The post MTV: Vestman uutisaamussa “Suomen viranomaisten toimivaltuudet on tuotava sille tasolle, ettei tällaisen hybridioperaation edessä tarvitse alistua” appeared first on Heikki Vestman.