Verkkouutiset: Vestmanin mukaan on täysin väärä aika heikentää poliisin toimintaedellytyksiä ja sisäisen turvallisuuden puolustusta

Kansanedustajien blogit

Kokoomuksen kansanedustajat Mari-Leena Talvitie, Paula Risikko, Marko Kilpi, Kari Tolvanen, Heikki Vestman ja Jari Kinnunen tyrmäävät hallituksen kehyspäätöksen poliisin resurssien osalta. Edustajat arvioivat esityksen voivan johtaa ensi vuonna jopa 300 poliisin vähenemiseen Suomessa. Mari-Leena Talvitie kysyy, miksi hallitus ei viisastunut viime syksystä ja halunnut osoittaa poliisille riittäviä resursseja? – Poliisihallitus esitti jo ennestään liian alhaisiin määrärahoihin ensi vuodelle 50 miljoonan euron lisäystä, joka […]

The post Verkkouutiset: Vestmanin mukaan on täysin väärä aika heikentää poliisin toimintaedellytyksiä ja sisäisen turvallisuuden puolustusta appeared first on Heikki Vestman.