HS: Kokoomus julkisti lääkkeensä energia­kriisin hoitoon: Hinta­katto sähkölle ja tukea fossiilisille ja ydin­voimalle

Kansanedustajien blogit

KOKOOMUS ehdottaa, että valtio ryhtyy tukemaan fossiilisia polttoaineita polttavia laitoksia, jotta ne jatkavat sähkön tuotantoa. Niin kutsuttu tehotuki on osa puolueen julkistamaa 12 kohdan toimenpidelistaa sähkön hinnan laskemiseksi. Fossiilisen sähköntuotannon kannattavuus on heikentynyt venäläisen polttoaineen saatavuusongelmien sekä päästöoikeuksien hinnannousun vuoksi. Kokoomuksen mukaan energiakriisin keskellä fossiilisähkön kannattavuus pitäisi turvata valtion toimin. Puolue ei kerro, kuinka suuri tehotuki […]

The post HS: Kokoomus julkisti lääkkeensä energia­kriisin hoitoon: Hinta­katto sähkölle ja tukea fossiilisille ja ydin­voimalle appeared first on Heikki Vestman.