Muutoksia kokoomusministereiden avustajakunnassa

Uutiset

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen erityisavustajana aloittaa 1. helmikuuta Titta Andersson-Bohren. Andersson-Bohren, 33, on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta sekä Master of Russian and Eurasian Studies Pietarin eurooppalaisesta yliopistosta. Hän on aikaisemmin toiminut muiden muassa Suomen Würthin asiakaspalvelun ja myynnin tuen osastopäällikkönä, EU-asiantuntijana viestinnän konsulttiyrityksessä Brysselissä sekä MEP-avustajana Euroopan parlamentissa.

Andersson-Bohrenin lisäksi Tuomas Rautanen jatkaa Mykkäsen erityisavustajana.

Sisäministeri Paula Risikon erityisavustajana aloittaa 16. tammikuuta maatalous- ja metsätieteiden kandidaatti Lyydia Ylönen, 26. Hän avustaa ministeriä etenkin maatalous- ja metsäpolitiikkassa sekä sosiaali- ja terveyspolitiikassa, joita ministeri Risikko seuraa Kokoomuksen ministeriryhmän työnjaon mukaisesti.

Ylönen siirtyy ministeri Risikon erityisavustajaksi kokoomuksen eduskuntaryhmän poliittisen sihteerin tehtävästä. Ylönen toimii erityisavustaja Juuso Rönnholmin sijaisena tämän vanhempainvapaan aikana.

Ministeri Risikon toisena erityisavustajana jatkaa Tiina Rytilä.

 

Lisätietoja:

Kai Mykkäsen erityisavustajat:
Tuomas Rautanen, p. 029 5160278
Titta Andersson-Bohren, p. 040 077 4132

Paula Risikon erityisavustajat:
Lyydia Ylönen, p. 044 591 0812
Tiina Rytilä, p. 0295 418 806