Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa viestinnän tekijää

Uutiset

Haemme palvelukseen viestinnän tekijää. Valittava henkilö toimii eduskuntaryhmän kansliassa poliittisena sihteerinä ja vastaa yhdessä eduskuntaryhmän tiedotussihteerin kanssa eduskuntaryhmän ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, ryhmän mediayhteistyöstä sekä erikseen sovittavista politiikan sektoreista.

Edellytämme valittavalta henkilöltä korkeakouluopintoja, vankkaa kokoomuslaista maailmankatsomusta, sosiaalista pelisilmää, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä eri viestintävälineiden tuntemusta. Arvostamme erityisesti sosiaalisen median eri muotojen osaamista sekä visuaalisen viestinnän taitoja.

Toivomme valittavan viestijän voivan aloittaa toukokuussa 2018. Tehtävä edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun asti (31.5.2019).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa maanantaihin 30.4.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Laura Rissanen gsm 041 540 4505,  laura.rissanen@eduskunta.fi