Lauri Skön ja Matias Juupaluoma kokoomuksen tiimiin

Uutiset

Kokoomuksen puoluetoimiston tiimi on vahvistunut kahdella uudella tekijällä.

Teologian ylioppilas Lauri Skön, 28, aloittaa kokoomuksen viestinnän suunnittelijana. Hänen tehtäviinsä kuuluu sosiaalisen median viestinnän suunnittelu ja toteutus puoluetoimiston viestintätiimissä.

Skön on aikaisemmin työskennellyt muun muassa kansanedustajan avustajana ja poliittisena suunnittelijana Kokoomusnuorissa. Hän on myös yrittäjä ja perustaja klikkijournalismia satirisoivassa Klikinsäästäjä Oy:ssä. Skön aloittaa kokoomuksen puoluetoimiston vahvuudessa tänään 10. lokakuuta.

Hallintotieteiden kandidaatti Matias Juupaluoma, 25, on valittu järjestökoordinaattoriksi. Hän aloitti työnsä puoluetoimistolla 12. syyskuuta. Hänen tehtäviinsä kuuluu vaali- ja tapahtumasuunnittelu sekä järjestöviestinnän kehittäminen. Juupaluoma on työskennellyt aikaisemmin muiden muassa toimittajana, suunnittelijana ja assistenttina Aluehallintovirastossa sekä Koskenkorvan Urheilijoiden mediavastaavana.

Juupaluoma on kokoomuksen puoluevaltuuston varajäsen.

Lisätiedot:
Lauri Skön, p. 041 502 2546
Matias Juupaluoma, p. 045 262 6436

The post Lauri Skön ja Matias Juupaluoma kokoomuksen tiimiin appeared first on kokoomus.fi.