Uudenmaan Kokoomus etsii järjestösihteeriä

Uutiset

Haemme järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.-31.12.2019. On mahdollista, että tehtävä jatkuu myös määräajan jälkeen.

Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu järjestö- ja vaalitoiminnan toteuttaminen, ml. yhteydenpito jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä jäsenrekisteristä vastaaminen sekä kokous- ja tapahtumajärjestelyt. Tehtäviin kuuluu myös tiedottamista sekä sosiaalisen median kanavien ja nettisivujen sisällön ylläpitoa. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot suomeksi.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektimuotoisesta työskentelystä.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestötoimintaa.

Työntekopaikka on Uudenmaan Kokoomuksen piiritoimisto Espoon Olarissa. Työ alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaihin 2.12.2018 mennessä osoitteeseen jenny.nyman@kokoomus.fi

 

Lisätietoja

Nyman Jenny

Nyman Jenny

Toiminnanjohtaja

040 538 4652