Pietikäinen, Virkkunen ja Sarvamaa jatkokaudelle parlamenttiin

Uutiset

Kokoomus piti paikkansa Suomen suurimpana puolueena eurovaaleissa 20,8 % kannatuksella.

Istuvat euroedustajat Sirpa Pietikäinen, Henna Virkkunen ja Petri Sarvamaa saivat jatkokauden Euroopan parlamentissa.

Puoluesihteeri Janne Pesonen kommentoi tulosta tuoreeltaan Twitterissä: “Hieno eurovaalitulos! Koko puolueen pitkän historian ylivoimaisin ykkössija vaaleissa. Kiitokset ehdokkaille, tukitiimeille, kenttäväelle ja puolueen työntekijöille. Olemme edelleen Suomen johtava Eurooppapuolue ja se on pitkälti teidän ansiotanne. 😊👏🏼🙏🏼👍🏼

 

Koko puolueen pitkän historian ylivoimaisin ykkössija vaaleissa.

Tunnelma vaalivalvojaisissa oli alkuun odottava – pitääkö kokoomus paikkansa suurimpana puolueena, ketkä valitaan parlamenttiin ja voittaako Suomi jääkiekon MM-kultaa. Riemuhan siitä repesi, kun selvisi että kokoomus on historiallisesti tarkastellen ylivoimainen ykkönen vaaleissa, pitää kolme paikkaansa ja Leijonat varmistivat Suomelle 3. jääkiekon maailmanmestaruuden.

Tutustu meppeihimme:

Sirpa Pietikäinen

Henna Virkkunen

Petri Sarvamaa