Elisa Tarkiainen ja Henrik Vuornos puheenjohtaja Orpon erityisavustajiksi

Uutiset

Elisa Tarkiainen ja Henrik Vuornos on nimitetty poliittisen suunnittelun tehtäviin, erityisesti puheenjohtaja Petteri Orpon avustajiksi, kokoomuksen puoluetoimistolle. Kokoomuksen puoluehallitus päätti nimityksistä tiistaina.

Elisa Tarkiainen, 29, siirtyy tehtävään valtiovarainministerin EU- ja kansainvälisistä rahoitusasioista vastaavan erityisavustajan tehtävästä. Hän on puheenjohtajan poliittinen erityisavustaja.

Aiemmin Tarkiainen on työskennellyt Suomen lukiolaisten liiton pääsihteerinä, viestintätehtävissä Nokia Technologiesilla sekä viestintätoimistoissa Helsingissä ja Lontoossa. Tarkiainen on koulutukseltaan Bachelor of Arts (Hons.) ja hän on suorittanut tutkinnon Englannissa.

Tarkiainen aloittaa tehtävässään heti, kun hänen nykyinen virkasuhteensa päättyy.

Henrik Vuornos, 25, siirtyy tehtävään Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajan tehtävästä.

Aiemmin Vuornos on työskennellyt ministerin erityisavustajana opetus- ja kulttuuriministeriössä, ulkoministeriössä sekä eduskuntaryhmän tiedotussihteerinä. Vuornos opiskelee Helsingin yliopistossa taloustiedettä. Lisäksi hän toimii Espoossa kaupunginvaltuutettuna ja Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Vuornos siirtyy nykyisistä tehtävistään puheenjohtajan erityisavustajaksi kesäkuun aikana. Hänen vastuullaan ovat erityisesti puheenjohtajan mediasuhteet.

Lisätiedot:

Elisa Tarkiainen p. +358 40 077 4789
Henrik Vuornos p.  +358 44 253 4444

Tiedote 4.6.2019