Rekry: etsitään johdon assistenttia

Uutiset

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen johdon assistenttia

Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue, joka haluaa tarjota ihmisille laajat mahdollisuudet vaikuttaa yhteiskunnassa ja maailmassa vapauden, sivistyksen, mahdollisuuksien tasa-arvon, demokratian ja muiden suomalaisen, avoimen yhteiskunnan arvojen toteutumisen puolesta. Satavuotias kansanliike tarjoaa työntekoa arvostavalle ja poliittisesta vaikuttamisesta kiinnostuneelle mielenkiintoisen ja tavoitehakuisen työympäristön.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja kokenutta johdon assistenttia puoluejohdolle

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja kokenutta johdon assistenttia puoluejohdolle. Olet tarkka, johdonmukainen, luotettava, ystävällinen ja joustava. Hyvä paineensietokyky ja yhteistyötaidot ovat työssä välttämättömiä. Sinulta sujuvat ruotsi ja englanti niin kirjallisesti kuin suullisesti. Muu kielitaito on plussaa. Tunnet kokoomuslaisen arvomaailman omaksesi. Tehtäväsi on avustaa kokoomusjohtoa, muun muassa huolehtia aikatauluista, tapaamisten sopimisesta ja tapaamisiin liittyvistä järjestelyistä. Lisäksi työhösi kuuluu yhdessä muun puoluetoimiston porukan kanssa esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien valmistelu ja niiden toteuttaminen.

Työ on pääsääntöisesti toimistoaikaan tehtävää, mutta saattaa vaatia ajoittain joustoa työajoissa ja matkustamista.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja hyvät työsuhde-edut. Pääset osaksi dynaamista työyhteisöä. Hakemukset ansioluetteloineen, suosittelijoineen ja palkkatoiveineen 23.9. mennessä info@kokoomus.fi (otsikkokenttään tunnus: puoluejohdon assistentti).

Lisätiedot:

Hallintopäällikkö Timo Elo (timo.elo@kokoomus.fi) tai p. 050 511 8293 (ma ja ke klo 11–12.30)