Paikka auki: Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa viestinnän tekijää

Uutiset

Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa viestinnän tekijää

Valittava henkilö vastaa eduskuntaryhmän ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, ryhmän mediayhteistyöstä sekä erikseen sovittavista politiikan sektoreista ja toimii eduskuntaryhmän kansliassa poliittisena sihteerinä.

Odotamme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan tuntemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä eri viestintävälineiden tuntemusta. Arvostamme myös sosiaalisen median eri muotojen osaamista.

Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia korkeakoulututkintoon johtavia opintoja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla.

Toivomme valittavan viestijän voivan aloittaa helmikuussa 2020. Tehtävä edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun asti (31.5.2023).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa  pe 31.1 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa eduskuntaryhmän pääsihteeri Mikko Kortelainen, mikko.kortelainen@eduskunta.fi tai 050 301 8334.