Kokoomuksen puoluevaltuusto nimesi puoluehallituksen jäsenet kaudelle 2020–2021 ja valitsi uuden varapuheenjohtajan

Uutiset

Kokoomuksen puoluevaltuusto nimesi lauantaina kokouksessaan Lappeenrannassa puoluehallituksen jäsenet kaudelle 2020–2021.

Puoluehallituksen varsinaisiksi jäseniksi nimettiin Maarit Vierunen (Helsinki), Heikki Vestman (Uusimaa), Ville Valkonen (Varsinais-Suomi), Samu Vahteristo (Satakunta), Miia Antin (Häme), Aleksi Jäntti (Pirkanmaa), Jussi Virsunen (Kaakkois-Suomi), Jouni Holopainen (Savo-Karjala), Lotta Ahola (Keski-Suomi), Jesse Luhtala (Pohjanmaa), Tomi Kaismo (Pohjois-Pohjanmaa), Eero Suutari (Kainuu), Heikki Autto (Lappi), Matias Pajula (Kokoomusnuoret), Saara-Sofia Sirén (Kokoomusnaiset) ja Jeremias Nurmela (opiskelijaliitto Tuhatkunta).

Puoluehallituksen varajäseniksi nimettiin Lenita Ketola (Helsinki), Jarno Limnell (Uusimaa), Roosa Kesti (Varsinais-Suomi), Mikko Korpela (Satakunta), Raimo Salovuori (Häme), Saana Vahvelainen (Pirkanmaa), Olli Marjalaakso (Kaakkois-Suomi), Aulikki Sihvonen (Savo-Karjala), Katja Isomöttönen (Keski-Suomi), Riitta Pääjärvi-Myllyaho (Pohjanmaa), Jorma Kivelä (Pohjois-Pohjanmaa), Minna Karjalainen (Kainuu), Riitta Savukoski (Lappi), Heidi Hanhela (Kokoomusnuoret), Larisa Arminen (Kokoomusnaiset) ja Niina Hämäläinen (opiskelijaliitto Tuhatkunta).

Puoluevaltuusto valitsi lauantaina myös uuden varapuheenjohtajan. Puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi valittiin Pekka Simonen (Pohjois-Pohjanmaa).
Uuden puoluevaltuuston valitsee kokoomuksen puoluekokous Porissa 5.–7.6.2020.