Pyttipannu teki kauppansa Seinäjoella, ihmiset hotkivat hurjat 500 annosta!

Uutiset

Kiitos keskusteluista Seinäjoki, nähdään taas!

Kansanedustajakiertue pysähtyi toisena kiertuepäivänä myös Seinäjoella keskustorilla. Matkaavaa edustajajoukkoa vastassa oli torin täydellinen paikallisia ja oli lähellä, ettei tarjolla ollut pyttipannu olisi päässyt loppumaan! Pyttipannua tarjoiltiin hurjat 500 annosta päivän aikana. Seinäjoella mukana olivat puheenjohtaja Petteri Orpo, varapuheenjohtajat Antti Häkkänen ja Mari-Leena Talvitie sekä kansanedustajat Jukka Kopra, Janne Sankelo, Saara-Sofia Sirén, Paula Risikko, Kai Mykkänen, Anna-Kaisa Ikonen, Pia Kauma, Heikki Autto ja puoluesihteeri Kristiina Kokko.

Nähtiinpä Seinäjoella myös juhlavuoden kuosi Tirppa, sillä paikallinen apuna ollut kokoomusaktiivi Susanna Kairivaara-Mäkelä oli laittanut Tirppa-essun päälle pyttipannun valmistukseen!

 

Pyttipannua tarjottiin Seinäjoella hurjat 500 annosta!

Kiitos keskusteluista Seinäjoki, nähdään taas!