Kuopiossa tuolit loppuivat kesken: “Huomaa kyllä, että tavoiteohjelman tekeminen kiinnostaa”

Uutiset

Kiitos keskusteluista Kuopio, nähdään taas!

Kansanedustajien kiertue kurvasi viidennen kiertuepäivän aamuna Kuopioon. Kuopiossa kiertuetapahtuman yhteydessä pidettiin tavoiteohjelmatilaisuus jonka aiheena oli “Ikääntyvä väestö, laskeva syntyvyys – millainen tulevaisuus?”. Tavoiteohjelmaa valmistellaan nyt keväällä hyväksyttäväksi kesän 2020 puoluekokouksessa Porissa.

Tilaisuuden alun lähestyessä paikalliset aktiivit huomasivat, että isoon väkimäärään varautuminen ei riittänyt – tuoleja piti hakea lisää. Kokoomuksen Savo-Karjalan järjestökoordinaattori Ville Blom kuvaili tilannetta tuoreeltaan: “Kyllähän se yllätti, että tuolit loppuivat kesken. Lisääkin haettiin, vaan loppuivat ne lisätuolitkin. Tästä huolimatta keskustelua riitti ja olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa. Huomaa kyllä, että tavoiteohjelman tekeminen kiinnostaa jäseniä.”

Kuopiossa paikalla olivat puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo ja kansanedustajat Jukka Kopra, Markku Eestilä, Marko Kilpi, Kai Mykkänen, puoluesihteeri Kristiina Kokko sekä kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

 

Puoluejohto ja kansanedustajat kiersivät yhteensä 22 paikkakuntaa viikon sisällä.

Pysähdyksiä oli Kemijärvellä, Rovaniemellä, Kemissä, Oulussa, Kokkolassa, Vaasassa, Seinäjoella, Porissa, Turussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Lahdessa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Kajaanissa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Kuopion ja Oulun kiertuetapahtumien yhteydessä järjestettiin kesän 2020 puoluekokoukseen tehtävän tavoiteohjelman julkinen keskustelutilaisuus.

 

 

Kiertueella oli mukana myös pöytälätkä ja kuten mainoksissakin luvattiin, nyt oli mahdollisuus haastaa kansanedustaja joko politiikassa tai pöytälätkässä!

Kiitos keskusteluista Kuopio, nähdään taas!