Edustajat Espoossa: Tunkua oli täälläkin

Uutiset

Kiitos keskusteluista Espoo, nähdään taas!

Kansanedustajien kiertue kurvasi viimeisenä kiertuepäivänä 3. helmikuuta Espooseen. Mukana nähtiin puolueen varapuheenjohtajat Antti Häkkänen ja Sanni Grahn-Laasonen, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen, kansanedustajat Jukka Kopra, Kari Tolvanen, Elina Lepomäki, Sari Multala, Sari Sarkomaa, Terhi Koulumies, Pihla Keto-Huovinen, Heikki Vestman, Juhana Vartiainen, Pia Kauma, Ruut Sjöblom, Mia Laiho, Sofia Vikman, Ben Zyskowicz ja puoluesihteeri Kristiina Kokko sekä kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

Puoluejohto ja kansanedustajat kiersivät yhteensä 22 paikkakuntaa viikon sisällä. Pysähdyksiä oli Kemijärvellä, Rovaniemellä, Kemissä, Oulussa, Kokkolassa, Vaasassa, Seinäjoella, Porissa, Turussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Lahdessa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Kajaanissa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.

Kuopion ja Oulun kiertuetapahtumien yhteydessä järjestettiin kesän 2020 puoluekokoukseen tehtävän tavoiteohjelman julkinen keskustelutilaisuus.

Kiertueella oli mukana myös pöytälätkä ja kuten mainoksissakin luvattiin, nyt oli mahdollisuus haastaa kansanedustaja joko politiikassa tai pöytälätkässä!

Kiitos keskusteluista Espoo, nähdään taas!