Puoluesihteeri sai Vantaalla pusun – katso keneltä!

Uutiset

Kiitos keskusteluista Vantaa, nähdään taas!

Kansanedustajien kiertue kurvasi viimeisenä kiertuepäivänä 3. helmikuuta Vantaalle. Mukana nähtiin puolueen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen, kansanedustajat Jukka Kopra, Kari Tolvanen, Elina Lepomäki, Sari Multala, Sari Sarkomaa, Terhi Koulumies, Pihla Keto-Huovinen, Heikki Vestman, Juhana Vartiainen, Ruut Sjöblom, Sofia Vikman, Ben Zyskowicz, puoluesihteeri Kristiina Kokko ja kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

Puoluejohto ja kansanedustajat kiersivät yhteensä 22 paikkakuntaa viikon sisällä. Pysähdyksiä oli Kemijärvellä, Rovaniemellä, Kemissä, Oulussa, Kokkolassa, Vaasassa, Seinäjoella, Porissa, Turussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Lahdessa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Kajaanissa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.

Vantaalla kiertuelaisia ja yleisöä oli vastassa odottamassa paikallisen valtuutetun, Sakari Rokkasen Alfonso-koira. Alfonso on Italian vinttikoira ja hänet tapaa usein Vantaalla kokoomuksen tilaisuuksissa. Puoluesihteeri Kristiina Kokko ja Alfonso poseerasivat kameralle.

Kuopion ja Oulun kiertuetapahtumien yhteydessä järjestettiin kesän 2020 puoluekokoukseen tehtävän tavoiteohjelman julkinen keskustelutilaisuus.

Kiertueella oli mukana myös pöytälätkä ja kuten mainoksissakin luvattiin, nyt oli mahdollisuus haastaa kansanedustaja joko politiikassa tai pöytälätkässä!

Kiitos keskusteluista Vantaa, nähdään taas!