Uudenmaan Kokoomus vaalivoittoon HOK-Elannon vaaleissa

Uutiset

Uudenmaan Kokoomus onnistui kasvattamaan läpi päässeiden edustajiensa määrää kevään aikana käydyissä HOK-Elannon edustajistovaaleissa. Kokoomus-Uusimaa – lista keräsi yhteensä 10843 ääntä, jotka riittivät kuuteen edustajistopaikkaan. Valittujen edustajien määrä kasvoi siten yhdellä neljän vuoden takaisesta.

Kokoomusta edustaa alkavalla kaudella alueosuuskaupan edustajistossa kaikkiaan 13 kokoomuslaista. Kokoomuksen kannatus vaaleissa oli kasvussa ja puoletta äänesti tällä kertaa 20,90 prosenttia äänestäneistä. Kasvua neljän vuoden takaiseen tulokseen (20,28%) tuli siten reilut puoli prosenttiyksikköä.

Kokoomus-Uusimaa -listalta tulivat valituiksi äänimääräjärjestyksessä seuraavat henkilöt: Pia Kauma (Espoo) 770 ääntä, Mia Laiho (Espoo) 475 ääntä, Raija Vahasalo (Kirkkonummi) 294 ääntä, Jaakko Rainio (Hyvinkää) 284 ääntä, Jouni J. Särkijärvi (Espoo) 264 ääntä ja Rita Kostama (Järvenpää) 260 ääntä.

Lisäksi varalle tulivat valituiksi Arto Hägg (Nurmijärvi) 238 ääntä, Marika Niemi (Espoo) 236 ääntä, Antti Rantalainen (Hyvinkää) 235 ääntä, Lauri Untamo (Tuusula) 209 ääntä, Kaarina Suonperä (Vantaa) 208 ääntä sekä Kristian Meurman (Espoo) 191 ääntä.

Onnittelut valituille!

 

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Janne Pesonen
janne.pesonen@kokoomus.fi
040 837 2170