Marjo Jaspasta Satakunnan kokoomuksen toiminnanjohtaja

Uutiset

Kokoomuksen puoluehallitus nimitti tiistaina etäkokouksessaan Marjo Jaspan Satakunnan kokoomuksen määräaikaiseksi toiminnanjohtajaksi (30.4.2021 saakka).

Säkylästä kotoisin oleva Jaspa, 56, on aiemmin työskennellyt muiden muassa konsulttina, kehitysjohtajana sekä erilaisissa asiakaspalvelu- ja projektitehtävissä. Koulutukseltaan hän on ylioppilasmerkonomi ja datanomi.
Jaspa on pitkän linjan kokoomuslainen, joka on toiminut kokoomuksen paikallisyhdistyksissä, Uudenmaan piirihallituksessa, Nurmijärven kunnallisjärjestössä vaalitoiminnan koordinaattorina sekä kunnallisessa luottamustehtävässä. Hän on myös aikoinaan käynyt Paasikivi-opiston yhteiskunnallisen linjan.

”Marjosta saamme lisää voimaa strategiseen ajatteluun ja kenttätyöhön. Hänellä on vahva kokemus projektijohtamisesta, ja olen vakuuttunut, että hän vetää Satakunnassa myös kuntavaalit kokoomukselle menestyksekkäästi”, kokoomuksen puoluesihteeri Kristiina Kokko sanoo.

”Uskon, että saamme Marjosta erinomaisen toiminnanjohtajan ensi kevääseen saakka. Toiminnanjohtajan tärkeimmät tehtävät tällä pätkäkaudella ovat Porissa syyskuussa pidettävän puoluekokouksen järjestelyissä auttaminen ja sen jälkeen täysipainoinen keskittyminen kuntavaaleihin. Työ vaalien eteen on jo hyvässä vauhdissa, ja Marjo varmasti nostaa kokoomuksen vauhtia edelleen”, kokoomuksen Satakunnan piirin puheenjohtaja Samu Vahteristo sanoo.

Jaspa aloittaa toiminnanjohtajan tehtävässä 3. elokuuta.

Satakunnan kokoomuksen toiminnanjohtaja Antti Ahonen työskentelee määräaikaisena kuntavaalipäällikkönä kokoomuksen puoluetoimistossa Helsingissä.