Paikka auki: haemme eduskuntavaalien strategiapäällikköä

Uutiset

Kansallinen Kokoomus rp hakee puoluetoimistolle eduskuntavaalien strategiapäällikköä määräaikaiseen tehtävään 30.4.2023 saakka.

Eduskuntavaalien strategiapäällikön tehtävänä on vahvistaa puolueen strategista ajattelua, tiedolla johtamista ja suunnittelutyötä päämääränä 2023 eduskuntavaalien voittaminen. Työnkuvaan kuuluvat laajasti vaalivalmistautumiseen liittyvät työt.

Toimeen valittavalta edellytetään kokoomuslaista maailmankatsomusta, vahvaa näyttöä politiikassa toimimisesta sekä toimintaympäristön perusteellista tuntemista. Tehtävään valittavalta toivomme vahvaa strategista ajattelua, kykyä analysoida ja hyödyntää tutkimustietoa, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä korkeakoulututkintoa. Positiivisuus, energisyys ja vahva näytön halu ovat edellytyksiä työssä osallistumiselle. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä päivystämistä.

Jos arvostat työntekoa paremman huomisen eteen, niin lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus + cv palkkatoivomuksineen 5.6.2020 mennessä osoitteeseen lotta.raty@kokoomus.fi.

Tiedustelut: puoluesihteeri Kristiina Kokko p. 0503423654

Kansallinen Kokoomus on satavuotias kansanliike, joka tarjoaa työntekoa arvostavalle ja poliittisesta vaikuttamisesta kiinnostuneelle mielenkiintoisen ja tavoitehakuisen työympäristön.