Elina Lepomäki ja Antti Häkkänen

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus kannattaa Lepomäkeä ja Häkkästä puolueen varapuheenjohtajiksi

Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus on päättänyt ilmaista tukensa Elina Lepomäen ja Antti Häkkäsen varapuheenjohtajaehdokkuuksille Porin puoluekokouksessa 4.-6.9.2020

– Uudenmaan kokoomuslaiset ovat laajasti ilmaisseet haluavansa nähdä puoluejohdossa Elina Lepomäen ja Antti Häkkäsen osaamista ja näkemyksellisyyttä, kertoo Uudenmaan Kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja Heikki Vestman.

Vestmanin mukaan molemmat ehdokkaat edustavat selkeää ja uskottavaa Kokoomuslaista linjaa.

– Häkkäsellä ja Lepomäellä on vahvoja ja visionäärisiä näkemyksiä, joista he karismallaan viestivät rohkeasti ja rakentavasti haastaen. Puolueen tulevaisuus tarvitsee enemmän kokoomuslaisuutta ja juuri kokoomuslaisuutta kumpikin tarjoaa, sanoo Vestman.

Kokoomuksen sääntömääräinen puoluekokous järjestetään Porissa 4.-6.9.2020. Puoluekokouksessa valitaan puolueelle puheenjohtaja, 3 varapuheenjohtajaa sekä puoluevaltuusto ja sille puheenjohtaja.

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus ei anna varsinaista puoluekokousedustajia sitovaa äänestyssuositusta vaan jättää piirikokousedustajille viime kädessä vapauden valita mielestään parhaat ehdokkaat. Uudenmaan Kokoomus kokoontuu puoluekokousseminaariin ja piirikokoukseen ulkotiloissa Vihdissä tänään lauantaina 22.8.

Lisätietoja:
Heikki Vestman, 09 432 3051
Uudenmaan Kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja