Paikka auki: Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa someviestinnän asiantuntijaa

Uutiset

Oletko hyvä someviestijä? Pysyykö kännykkäkamera luontevasti kädessä? Sinun ei tarvitse tuottaa itse kaikkia sisältöjä, vaan tiedät, miten joukkue onnistuu parhaiten. Jos vielä olet innostunut paremman Suomen rakentamisesta, laita hakemus meille tulemaan.

Haemme siis palvelukseen someviestinnän asiantuntijaa. Edellytämme hakijalta sosiaalisen median ja videoviestinnän osaamista, graafista osaamista ja kuvaustaitoja.

Valittava henkilö toimii eduskuntaryhmän kansliassa poliittisena asiantuntijana ja vastaa yhdessä eduskuntaryhmän tiedotussihteerin kanssa eduskuntaryhmän ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, ryhmän mediayhteistyöstä sekä tarvittaessa erikseen sovittavista politiikan sektoreista.

Odotamme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan tuntemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä eri viestintävälineiden tuntemusta. Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia korkeakoulututkintoon johtavia opintoja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla.

Toivomme valittavan viestijän voivan aloittaa marraskuussa 2020. Tehtävä edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun asti (31.5.2023).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa pe 2.10.2020 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa eduskuntaryhmän pääsihteeri Mikko Kortelainen, mikko.kortelainen@eduskunta.fi tai 050 301 8334.