Kokoomuksen Heikki Autto: ”Suomi nousee vain yrittäjyyttä tukemalla”

Uutiset

Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtaja Heikki Autto muistuttaa, että pääministerin on toimittava pikemminkin kokoavana voimana kuin vastakkainasettelun aiheuttajana. Puoluevaltuuston kokouksessa lauantaina puhuneen Auton mukaan yrittäjyys kantaa Suomea.

”Yrittäjyyden edellytyksistä ja hyvästä työllisyyspolitiikasta huolehtiminen on lopulta sekä parasta hyvinvointipolitiikkaa että parasta aluepolitiikkaa. Nyt jos koskaan tarvitaan vaikuttavia tekoja yrittäjyyden puolesta, jotta meillä on työpaikkoja, joiden kautta me suomalaiset voimme nostaa maamme pandemian aiheuttamasta lamasta”, Autto sanoo.

“Siksi onkin todella ikävää, kuinka pääministeri on ottanut asiakseen alkaa säännöllisesti tölviä suomalaisia yrityksiä. Sanna Marinin vasemmistopopulistisen hallituksen asenne yrityksiä kohtaan vaikuttaa niin nuivalta, että sitä taustaa vasten ei ihmetytä, miksi tehtaiden sulkemisuutisia kuullaan nyt lähes viikoittain. Hyvinvointimme rahoituksen teollinen pohja on murenemassa ja pääministerillä riittää pokkaa kulkea jakelemassa yrityksille neuvoja, miten näiden tulisi liiketoimintaansa hoitaa”, jatkaa Autto.

Autto muistuttaa hallitusta siitä, että kokoomus on esitellyt hallituksen käyttöön lukuisia konkreettisia toimia, joilla työpaikkoja syntyisi myös vaikeassa taloustilanteessa.

“On härskiä siirtää syyllisyyttä työttömyyden kasvusta elinkeinoelämän ja yritysten harteille, kun tosiasiassa kyse on hallituksen omasta asenteesta, näköalattomuudesta ja kyvyttömyydestä tehdä tarpeellisia uudistuksia: uudistuksia, jotka olisivat olleet välttämättömiä joka tapauksessa, mutta jotka ovat aivan ehdottoman tärkeitä nyt, jotta voimme nousta pandemian aiheuttamasta lamasta”, Autto toteaa.