Kristiina Kokko jatkaa kokoomuksen puoluesihteerinä, Juha Rostedt ja Anu Perho puoluevaltuuston varapuheenjohtajiksi

Uutiset

Helsingissä koolla oleva kokoomuksen puoluevaltuusto valitsi lauantaina Kristiina Kokon jatkamaan kokoomuksen puoluesihteerinä.

Puoluevaltuuston varapuheenjohtajiksi valittiin lahtelainen Juha Rostedt Hämeen piiristä ja turkulainen Anu Perho Varsinais-Suomen piiristä. Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Porin puoluekokouksessa syyskuun alussa lappilainen kansanedustaja Heikki Autto.

Puoluevaltuusto käsitteli myös eroa pyytäneiden puoluehallituksen jäsenten ja varanjäsenten eron ja valitsi puoluehallitukseen jäseniä ja varajäseniä.

Puoluehallituksen jäseniksi valittiin Riitta Savukoski Lapin piiristä ja hänen varajäsenekseen Marko Leskio. Puoluehallituksen varajäseniksi valittiin Juhani Nummentalo Varsinais-Suomen piiristä ja Aku Autio Pohjanmaan piiristä.