Kokoomus ensimmäiselle koko Suomen virtuaaliselle kuntavaalikiertueelle

Uutiset

Kokoomuksen puoluejohto ja kansanedustajat kiertävät Suomea virtuaalisesti 23.-30. tammikuuta. Kiertue on ensimmäinen tässä laajuudessa toteutettu kaikille avoin virtuaalinen kuntavaalikiertue. Kiertue starttaa Helsingistä lauantaina 23. tammikuuta ja päättyy lauantaina 30.1. Pirkanmaalle. Viikon aikana käydään kaikissa maakunnissa ja miltei 90 paikkakunnalla.

Kokoomuksen paikallisyhdistykset järjestävät kiertueen aikana yhteensä yli 90 livelähetystä tai live-lähetyksenä ajettavaa Teams-tapahtumaa, joissa puoluejohto ja kansanedustajat vierailevat kuuntelemassa ja keskustelemassa paikallisista kysymyksistä. Kaikki tapahtumat ovat avoimia ja seurattavissa kokoomuksen Facebook-sivujen kautta, facebook.com/kokoomus.

”Koronan vuoksi emme voi nyt kiertää fyysisesti, mutta halusimme lähteä silti liikkeelle tilanteeseen sopivalla tavalla. Näin laaja ja kattava, kaikille avoin virtuaalikiertue on ensimmäinen laatuaan. Olen todella iloinen, että kokoomuksessa on joka puolella Suomea intoa ja halua kokeilla uutta. Olen varma, että tästä muotoutuu kokonaan uusi tapa keskustella paikallisista kysymyksistä, jota tulemme käyttämään myös jatkossa fyysisen kiertämisen rinnalla, kokoomuksen puoluesihteeri Kristiina Kokko sanoo.

Virtuaalikiertueella käydään niin suurissa kaupungeissa kuin pienillä paikkakunnilla. Pohjoisin tapahtuma järjestetään Inarissa.

Kokoomus myös  avaa kuntavaalikampanjansa tänään virtuaalisesti Helsingistä.

Ajantasainen tieto kunkin päivän tilaisuuksista löytyy viimeistään edellisenä päivänä täältä: www.kokoomus.fi/tapahtumat