Kokoomuksen virtuaalisella kuntavaalikiertueella yli 100 000 vierailua

Uutiset

Kokoomuksen kahdeksan päivää kestänyt virtuaalinen kuntavaalikiertue päättyi eilen lauantaina Pirkanmaalle Lempäälään. Kiertue alkoi viikko sitten lauantaina Helsingistä. Kokoomuksen puoluejohto ja kansanedustajat vierailivat kiertueella kaikissa maakunnissa ja noin 90 paikkakunnalla kuulemassa ja keskustelemassa paikallisista kysymyksistä.

Kiertueen live-lähetykset ja Teams-tapahtumat olivat seurattavissa kokoomuksen Facebook-sivuilta. Tapahtumia oli yhteensä noin 90, ja lähetystunteja kertyi noin 70. Kiertueen eri tilaisuuksissa oli viikon aikana Facebookissa kaikkiaan yli 100 000 vierailua.

”Ensimmäinen koskaan tehty virtuaalinen kuntavaalikiertue oli ainutlaatuinen ja upea kokemus! Tapahtumissa oli mukana satoja kokoomusaktiiveja eri puolilta Suomea. Oli hienoa huomata, että fyysisestä etäisyydestä huolimatta keskusteluissa oli avoin, aktiivinen ja lämmin tunnelma. Olemme siirtyneet uuteen aikaan, virtuaalinen kiertäminen jää varmasti pysyväksi osaksi kokoomuksen toimintaa fyysisen kiertämisen rinnalle”, puoluesihteeri Kristiina Kokko sanoo.

Virtuaalikiertueella käytiin niin suurissa kaupungeissa kuin pienillä paikkakunnilla. Pohjoisin tapahtuma järjestettiin Inarissa.