Paikka auki: Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa sosiaali- ja terveyspoliittista asiantuntijaa 22.3.2021-31.12.2021 väliseksi ajaksi

Uutiset

Asiantuntija työskentelee ryhmäkansliassa ja vastaa erikseen sovittavista politiikan sektoreista ja niiden valmistelusta ja seurannasta. Arvostamme sosiaali- ja terveyspolitiikan sekä tasa-arvokysymysten tuntemusta. Luemme eduksi erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta koskevan osaamisen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan tuntemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä valmiutta osallistua kokoomuksen poliittisten kannanottojen valmisteluun.

Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia korkeakoulututkintoon johtavia opintoja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla.

Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään mahdollisimman nopeasti (ensimmäinen mahdollinen aloituspäivä on ma 22.3.2021). Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti. Määräaikaisuuden perusteena on toimivapaan sijaisuus.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa viimeistään maanantaina 15.3.2021 klo 12.00 sähköpostitse osoitteeseen marjukka.kuusela@eduskunta.fi. Kirjalliset ennakkotehtävät ja haastattelut pyritään järjestämään viikon 11 aikana. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa eduskuntaryhmän pääsihteeri Mikko Kortelainen, mikko.kortelainen@eduskunta.fi tai 050 301 8334.