Maria Mattila kokoomuksen eduskuntaryhmän sosiaali- ja terveyspoliittiseksi sekä tasa-arvopoliittiseksi asiantuntijaksi

Uutiset

Kokoomuksen eduskuntaryhmä on valinnut uudeksi sosiaali- ja terveyspoliittiseksi asiantuntijaksi Maria Mattilan. Mattila tulee tehtävään sijaistamaan Kokoomusnaisten vt. pääsihteeriksi siirtyvää Maija Uusi-Oukaria hänen toimivapaansa ajaksi 31.12.2021 saakka.

Mattila on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri (HTM) sekä terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja (AMK). Mattilalla on vuosien monipuolinen kokemus sosiaali- ja terveysalan tehtävistä muun muassa sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Mattila siirtyy asiantuntijan tehtävään viestintätoimisto Cocommsilta, jossa hän on toiminut useamman vuoden yhteiskunnallisen vaikuttamisen tiimissä vaikuttaja- ja terveysviestinnän konsulttina. Kokoomuksessa Mattila on aiemmin toiminut muun muassa kansanedustaja Sari Sarkomaan avustajana sekä Kokoomuksen eduskuntaryhmän sosiaali- ja terveysvaliokuntatyöryhmän työryhmäsihteerinä.

Sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija työskentelee ryhmäkansliassa ja vastaa erityisesti sosiaali- ja terveyspolitiikan sektorista ja siihen liittyvästä valmistelusta ja seurannasta.

Mattila aloittaa tehtävässään 1.4.2021.