Paikka auki: Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa ympäristöpoliittista asiantuntijaa

Uutiset

Ympäristöpoliittinen asiantuntija työskentelee ryhmäkansliassa ja vastaa erikseen sovittavista politiikan sektoreista. Arvostamme erityisesti ympäristö- ja energiapolitiikan sekä maa- ja metsätalouspolitiikan tuntemusta, mutta myös muiden politiikan sektoreiden tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan tuntemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä valmiutta osallistua Kokoomuksen poliittisten kannanottojen valmisteluun.

Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia korkeakoulututkintoon johtavia opintoja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla.

Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään mahdollisimman nopeasti tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun asti (31.5.2023).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa viimeistään maanantaina 3.5.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marjukka.kuusela@eduskunta.fi. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa eduskuntaryhmän pääsihteeri Mikko Kortelainen, mikko.kortelainen@eduskunta.fi tai puh.  050 301 8334.