Kokoomuksen puoluetoimisto muuttaa Ostrobotnialle

Uutiset

Kokoomuksen puoluetoimisto muuttaa Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien hallinnoimaan perinteikkääseen rakennukseen Helsingin Etu-Töölössä. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo allekirjoitti vuokasopimuksen Pohjalaisten Talosäätiö Ostrobotnian (Österbottniska Nationshusstiftelsen Ostrobotnia) kanssa tänään torstaina.

”Ostrobotnia on erinomainen koti kokoomukselle. Näiden seinien sisälle mahtuu historiallisia hetkiä, ja on hienoa, että Bottasta tulee nyt osa myös puolueen tarinaa. Täällä perinteet yhdistyvät nykyaikaisiin, kokoomuksen toimintaa jatkossa entistä paremmin palveleviin tiloihin”, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo sanoo.

Kokoomuksen puoluetoimisto on viimeiset kymmenen vuotta ollut Kansakoulukujalla Helsingin Kampissa.

Muutto uusiin tiloihin tapahtuu loka-marraskuussa. Samaan kokonaisuuteen ovat tulossa mukaan kokoomuksen jäsenliitot Kokoomuksen Nuorten Liitto, Kokoomuksen Naisten Liitto ja opiskelijaliitto Tuhatkunta. Myös muiden kokoomusta lähellä olevien järjestöjen muuttamisesta tiloihin neuvotellaan.

”Haimme Eduskuntatalon läheisyydestä tilaa, joka sopii tunnelmaltaan ja olemukseltaan kokoomukselle, ja jossa tunnemme olomme kotoisaksi. Monikäyttöiset ja joustavat tilat, jotka palvelevat myös jäsenliittojamme, tiivistävät yhteistyötä entisestään”, puoluesihteeri Kristiina Kokko sanoo.

Kokko iloitsee myös siitä, että Ostrobotnian kokous- ja ravintolapalvelut mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen samassa talossa.