Paikka auki: Kansallinen Kokoomus rp hakee visuaalisen viestinnän osaajaa

Uutiset

Kansallinen Kokoomus rp hakee puoluetoimistolle Helsinkiin monipuolista visuaalisen viestinnän osaajaa.

Odotamme sinulta näkemystä ja kykyä tuottaa viestinnän vaikuttavuutta lisääviä visuaalisia sisältöjä. Edellytämme sinulta hyvää ymmärrystä viestinnän eri kanavista (erityisesti sosiaalinen media) ja niissä parhaiten toimivista sisällöistä.

Rekrytoinnissa painotamme videokerrontaa. Hallitset videoiden kuvaamisen, editoinnin, äänen käsittelyn, tekstityksen ja lisäelementtien käytön. Sinulla on luovuutta ja ideoita siitä, miten poliittisia sisältöjä voidaan tarinallistaa. 

Osana kokoomuksen puoluetoimiston tiimiä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan niin kokoomuksen brändiä vahvistavaa kuin tietoa visualisoivaa viestintää. Graafinen osaaminen (erityisesti animointi ja liikegrafiikka) ja taitto-ohjelmien (InDesign) hallinta on plussaa. 

Työn luonne edellyttää joustavuutta ja valmiutta työskennellä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Lähetäthän hakemuksen, työnäytteet ja cv:si palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen 27.8. mennessä osoitteeseen info@kokoomus.fi

Tiedusteluihin vastaa Kansallinen Kokoomus rp:n viestintäpäällikkö Kirsi Hölttä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-10 p. 050 314 2555, kirsi.holtta@kokoomus.fi

Kansallinen Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue, joka haluaa tarjota ihmisille laajat mahdollisuudet vaikuttaa yhteiskunnassa ja maailmassa vapauden, sivistyksen, mahdollisuuksien tasa-arvon ja demokratian toteutumisen puolesta. Yli satavuotias kansanliike tarjoaa työntekoa arvostavalle ja poliittisesta vaikuttamisesta kiinnostuneelle mielenkiintoisen ja tavoitehakuisen työympäristön.