Paikka auki: Kokoomuksen eduskuntaryhmä ja puolue hakevat palvelukseensa EU- ja ulkopolitiikan asiantuntijaa

Uutiset

EU- ja ulkopolitiikan asiantuntija työskentelee eduskuntaryhmän kansliassa sekä puoluetoimistolla.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan kokemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa, ulko- ja turvallisuuspolitiikan sekä EU-asioiden tuntemusta ja valmiutta osallistua Kokoomuksen poliittisten kannanottojen valmisteluun.

Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia korkeakoulututkintoon johtavia opintoja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä valmiutta matkustamiseen ja ilta- ja viikonlopputöihin.

Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässä syyskuun aikana. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2022 saakka. Määräaikaisuuden perusteena on perhevapaan sijaisuus.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee osoittaa tiistaihin 31.8.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat eduskuntaryhmän pääsihteeri Mikko Kortelainen mikko.kortelainen@eduskunta.fi tai 050-301 8334 ja puoluesihteeri Kristiina Kokko kristiina.kokko@kokoomus.fi tai 050-342 3654.