Espoon Kokoomuksen aluesihteeri Jaana Aalto-Setälä sekä piirin järjestösihteeri Jasmiina Salin iloitsevat Topin paluusta Uudenmaan toimistolle.

Topi Korpinen Uudenmaan Kokoomuksen poliittiseksi suunnittelijaksi

Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus on valinnut piirin uudeksi poliittiseksi suunnittelijaksi tuusulalaisen Topi Korpisen. Korpinen, 23, on työskennellyt aiemmin Uudenmaan Kokoomuksen ja viimeisimpänä Helsingin Kokoomuksen järjestösihteerin tehtävissä.

Uudenmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Janne Pesonen on tyytyväinen tehtyyn rekrytointiin.

– Jatkuva vaaliputki kysyy puolueorganisaatioon kovia ja kokeneita tekijöitä. Topi tuntee alueen, puolueen käytännöt ja on vieläpä erinomaisen hyvä tyyppi. Hän tulee olemaan merkittävä tekijä Uudellamaalla otettavissa tammikuun aluevaalien ja kevään 2023 eduskuntavaalien vaalivoitoissa.

Korpinen itse palaa Uudenmaan Kokoomukseen innostuneena.

– Tuntuu hyvältä palata kotiin. Odotan innolla erityisesti tammikuussa käytävien täysin uusien aluevaalien rakentamista ja kokoomuslaisten ihmisten tapaamista vaalikentillä koronarajoitteiden jälkeen.

Korpinen aloittaa tehtävässään lokakuun alussa.

 

Lisätiedot: poliittinen suunnittelija Topi Korpinen, 044-2093535