Heikki Vestman jatkaa Uudenmaan Kokoomuksen puheenjohtajana

Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen sääntömääräinen syyspiirikokous kokoontui Vantaalla Tiedekeskus Heurekassa ja teki henkilövalinnat piirin johtotehtäviin vuodelle 2022. Piirin puheenjohtajana jatkaa kansanedustaja Heikki Vestman Sipoosta.

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Henrik Vuornos Espoosta ja kaupunginhallituksen jäsen Tiia Östberg Järvenpäästä. Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Mika Kasonen Vantaalta.

Muut piirihallituksen yhdeksän varsinaista jäsentä ovat Emmi Eteläsalo-Holmberg Espoosta, Bo Grönholm Espoosta, Tiina Thure-Toivanen Espoosta, Riikka Siltanen Keravalta, Annika Kokko Hyvinkäältä, Kalle Ikkelä Tuusulasta, Anna Sahiluoma Kirkkonummelta, Sami Somero Vihdistä ja lohjalainen Akseli Lehtonen Kokoomusnuorista.

Poliittisen tilannekatsauksen piirikokouksessa piti puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Häkkänen.

Lisätietoja

Pesonen Janne

Pesonen Janne

040 837 2170