Helinä Perttu Keski-Uudenmaan kokoomusryhmän johtoon

Keski-Uusimaa artikkelit Uutiset

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen uuden aluevaltuuston kokoomusryhmä piti järjestäytymiskokouksensa torstaina 27.1.2022. Historian ensimmäisen aluevaltuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin KM Helinä Perttu Järvenpäästä.

– Haluamme valtuustoryhmänä kiittää alueen äänestäjiä suuresta luottamuksesta, minkä kokoomus sai Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella. Ensimmäisessä yhteisessä kokouksessa tuli jo ilmi valtuustoryhmän monipuolinen osaaminen ja vahva motivaatio valtuustotyön aloittamiseen. Tällä joukkueella lähdemme luottavaisin mielin kehittämään sote-ja pelastustoimenpalveluita yhdessä muiden valtuustoryhmien kanssa. Tehtävä on vaativa ja samalla erityisen tärkeä uuden hyvinvointialueen parhaiden ratkaisujen löytämiseksi, puheenjohtaja Perttu linjaa.

18-jäsenisen valtuustoryhmän varapuheenjohtajiksi valittiin Arto Hägg Nurmijärveltä ja Pentti Puhakka Hyvinkäältä. Ryhmän sihteeriksi nimettiin Topi Korpinen.

Luottamushenkilöpaikkaneuvottelut aluevaltuuston alaisten tulevien toimielinten osalta alkavat puolueiden välillä ensi viikolla.

Lisätiedot:
Helinä Perttu, valtuustoryhmän puheenjohtaja
0403152490
helina.perttu@jarvenpaa.fi

Topi Korpinen, valtuustoryhmän sihteeri
044 209 3535
topi.korpinen@kokoomus.fi