Kokoomuksen puoluevaltuusto nimesi puoluehallituksen vuodelle 2022

Uutiset

Kokoomuksen puoluevaltuusto nimesi etäkokouksessaan lauantaina kokoomuksen puoluehallituksen vuodelle 2022.

Puoluehallituksen varsinaisiksi jäseniksi nimettiin Tatu Rauhamäki (Helsinki), Heikki Vestman (Uusimaa), Ville Valkonen (Varsinais-Suomi), Samu Vahteristo (Satakunta), Miia Antin (Häme), Aleksi Jäntti (Pirkanmaa), Jussi Virsunen (Kaakkois-Suomi), Jouni Holopainen (Savo-Karjala), Lotta Ahola (Keski-Suomi), Jesse Luhtala (Pohjanmaa), Tomi Kaismo (Pohjois-Pohjanmaa), Jyri Saastamoinen (Kainuu), Riitta Savukoski (Lappi), Ida Leino (Kokoomusnuoret), Pihla Keto-Huovinen (Kokoomusnaiset), Nea Nättinen (opiskelijaliitto Tuhatkunta).

Puoluehallituksen varajäseniksi nimettiin Maarit Vierunen (Helsinki), Henrik Vuornos (Uusimaa), Juhani Nummentalo (Varsinais-Suomi), Mikko Korpela (Satakunta), Mika Järvinen (Häme), Saana Vahvelainen (Pirkanmaa), Olli Marjalaakso (Kaakkois-Suomi), Aulikki Sihvonen (Savo-Karjala), Katja Isomöttönen (Keski-Suomi), Kai Pöntinen (Pohjanmaa), Jorma Kivelä (Pohjois-Pohjanmaa), Matti-Jussi Pollari (Kainuu), Pekka Heikkinen (Lappi), Maria Miala (Kokoomusnuoret), Salla Mäkelä (Kokoomusnaiset), Santeri Kirkkala (opiskelijaliitto Tuhatkunta).