Kokoomus esittää Mia Laihoa Länsi-Uudenmaan aluehallituksen puheenjohtajaksi

Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus ja Länsi-Uudenmaan aluevaltuuston kokoomusryhmä ovat muodostaneet esityksen kokoomukselle tuleviin luottamustehtäviin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella nimitettävistä henkilöistä.

Aluehallituksen puheenjohtajaksi esitetään lääketieteen tohtori, kansanedustaja Mia Laihoa ja aluevaltuuston puheenjohtajaksi työelämäprofessori Jarno Limnelliä Espoosta. Aluevaltuuston 2. ja 3. varapuheenjohtajaksi ovat nousemassa puolestaan Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Henrik Vuornos ja kokoomuksen aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja, VTM Mervi Katainen. Kataiselle esitettävä 3. varapuheenjohtajan tehtävä on jaettu sosialidemokraattien kanssa ja koskee valtuustokauden jälkimmäistä puolikasta.

Palvelu- ja resurssilautakunnan puheenjohtajaksi esitetään Ira Hietanen-Tanskasta ja tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi puolestaan Kaisa Alaviiriä. Valmius- ja turvallisuuslautakunnan johtoon on tulossa Tere Sammallahti.

Aluehallituksen jäseniksi esitetään Ville Laaksoa, Emma-Stina Vehmasta ja Pia Kaumaa Espoosta, Mikko Piirtolaa Lohjalta, Anna Sahiluomaa Kirkkonummelta ja Arja Uusitaloa Vihdistä. Kaumalle esitettävä jäsenyys on jaettu keskustan kanssa ja koskee jälkimmäistä puolikasta.

Kokoomuksen edustajina hyvinvointialueen organisaatiossa tulee toiminaan luottamushenkilöitä kaikista Länsi-Uudenmaan kunnista.

Kaikki luottamustehtäviin esitettävät kokoomuslaiset: Esitys henkilöistä luottamustehtäviin, Länsi-Uusimaa.

Lisätietoja:

Janne Pesonen
Toiminnanjohtaja, Uudenmaan Kokoomus ry
040 837 2170
janne.pesonen@kokoomus.fi

Mervi Katainen
Länsi-Uudenmaan aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja
041 319 6988
mervi@mervikatainen.fi