Verkostojen vastuuhenkilöhaku kaudelle 2022-24

Uutiset

Kokoomuksen jäsenistön poliittista osallistumista varten on perustettu verkostot, joihin liittyminen on puolueen jäsenille vapaata. Verkostoihin voi liittyä asiointisivujen kautta. Nykymuotoiset verkostot ovat olleet toiminnassa vuodesta 2016 lähtien. Tutustu verkostoihin niiden omilla sivuilla: OHJELMATYÖ JA VERKOSTOT

Tällä hetkellä verkostoja on 17, ja niiden aihejaottelu noudattaa pääosin eduskunnan valiokuntajakoa. Tällä on tavoiteltu mahdollisimman sujuvaa yhteistoimintaa verkostojen ja eduskuntaryhmän välillä. Valiokuntajakoon perustuvien verkostojen lisäksi on senioriväestön asioita hallinnonalarajat ylittävästi

Verkostojen vastuuhenkilöitä ovat puheenjohtajat ja sihteerit. Puheenjohtajia valitaan kuhunkin verkostoon kaksi. Pyrkimyksenä on, että kussakin verkostossa toinen puheenjohtajista olisi kansanedustaja ja toinen muu verkoston aihealueeseen hyvin perehtynyt Kokoomuksen aktiivi. Puheenjohtajien lisäksi kussakin verkostossa on käytännön asioiden hoitamista ja valmistelua varten sihteeri.

Verkoston vastuuhenkilöiden tehtävänä on verkoston toiminnan ideointi, organisointi ja johtaminen, kuten esimerkiksi kokoontumisten (Teams ja harkinnan mukaan fyysiset tapaamiset) organisointi. Puoluetoimisto tukee toimintaa koulutuksella, viestintäresursseilla sekä pienellä taloudellisella panostuksella. Verkostokokonaisuuden toiminnan tuesta ja ohjaamisesta puoluetoimistolla vastaa tällä hetkellä tutkimuspäällikkö.

Verkostojen vastuuhenkilöiden toimikausi on kaksi vuotta (sääntömääräisestä puoluekokouksesta sääntömääräiseen puoluekokoukseen).

Hae verkostojen tehtäviin lomakkeella, johon pääset seuraamalla tätä linkkiä: HAKULOMAKE