Eveliina Savolainen Vantaa-Keravan hyvinvointialueen aluesihteeriksi 

Uutiset Vantaa-Keravan hyvinvointialue

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus on valinnut Vantaa-Keravan hyvinvointialueen uudeksi aluesihteeriksi Eveliina Savolaisen. Savolainen on aiemmin työskennellyt Helsingin Kokoomuksen järjestösihteerinä, Kaakkois-Suomen Kokoomuksen vaalikoordinaattorina sekä toiminut Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsenenä ja Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana.

Savolainen odottaa innolla tulevaa.

– Soteuudistus on valtavan laaja kokonaisuus. On hienoa ottaa uusi askel työuralla ja päästä tuomaan vuosien varrella kertynyt kokemus ja osaaminen Vantaa-Keravan hyvinvointialueen kokoomusryhmän käyttöön. Uudenmaan Kokoomuksen piiritoimistolla on huippuporukka kasassa ja odotan innolla, että pääsen osaksi tätä.

Toiminnanjohtaja Janne Pesonen pitää rekrytointia onnistuneena.

– Eveliinalla on vahvat näytöt osaamisesta ja erinomainen tekemisen asenne. Uudenmaan Kokoomuksen jo aiemmin vahva joukkue vahvistuu entisestään tämän rekrytoinnin myötä.

Savolainen aloittaa tehtävässään keskiviikkona 4.5.