Paikka avoinna: Kokoomus hakee toiminnanjohtajaa Savo-Karjalan vaalipiiriin

Uutiset

Kansallinen Kokoomus on yli satavuotias keskustaoikeistolainen kansanpuolue, joka tarjoaa työntekoa arvostavalle ja poliittisesta vaikuttamisesta kiinnostuneelle mielenkiintoisen ja tavoitehakuisen työympäristön. Kokoomusaatteessa yhdistyvät vapaus, vastuu ja demokratia, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen.

Vakituiseen työsuhteeseen palkataan 

TOIMINNANJOHTAJA

Toimipaikkana Savo-Karjalan vaalipiiri.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa kokoomustoimintaa ja vaalityötä Savo-Karjalan vaalipiirissä. Toiminnanjohtaja vastaa kokoomuksen järjestö- ja kenttätoiminnasta vaalipiirinsä alueella, hoitaa piirijärjestönsä taloutta ja varainhankintaa, pitää yhteyttä alueen järjestöihin, tiedotusvälineisiin ja viranomaisiin, toimii piiritoimiston esimiehenä sekä koordinoi kokoomuslaisten luottamushenkilöiden toimintaa alueellisissa ja kunnallisissa yhteistyöelimissä. 

Toimeen valittavalta edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta, järjestötoiminnan ja taloudenhoidon tuntemusta, kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, sujuvaa tietotekniikan, sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallintaa sekä vahvaa organisointikykyä. Yhteistyökyky, joustavuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävän hoitamiselle. 

Eduksi laskemme sopivan koulutuksen lisäksi kokemuksen vaalityöstä sekä erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä. Toimen hoitaminen edellyttää ajokorttia ja halukkuutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ vaatii vahvaa ja jatkuvaa läsnäoloa vaalipiirin alueella. Eduksi luetaan alueen tuntemus.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus + cv palkkatoivomuksineen 15.10. mennessä info@kokoomus.fi

Tiedusteluihin vastaavat: 

Kansallinen Kokoomus rp:n hallintopäällikkö Timo Elo 050 5118293, puoluesihteeri Kristiina Kokko 0503423654, Savo-Karjalan Kokoomus ry:n puheenjohtaja Jouni Holopainen 0407091052