Kuka olen?

Ehdokkaiden blogit

Ensimmäistä kertaa sivuillani? Lämpimästi Tervetuloa, kiva että olet täällä!

Voisin ensimmäiseksi kertoa jotain itsestäni..

Olen Iida-Eveliina Rantalainen, 28 vuotias hyvinkääläinen vaikuttaja. Päätyöni teen liikunta- ja hyvinvointialalla, olen nuori yrittäjä.

Mä oon toiminut liikunta-alalla vuodesta 2004 ryhmäliikuntaohjaajana ja siitä vähitellen kerryttänyt taskuuni erilaisia koulutuksia. 2012 perustin siskon ja siskon miehen kanssa naisten kuntokeskuksen LadyAtlaksen Hyvinkään keskustaan. Toimin ensin ryhmäliikuntapäällikkönä ja 2014 kesäkuusta alkaen toimitusjohtajana ja suurimpana osakkaana.

Nyt seuraava projekti on panostaa vielä enemmän suomalaisten hyvinvointiin ja tavoitteeni on tehdä sen eteen päätöksiä eduskunnassa. Olenkin Uudenmaan Kokoomuksen kansanedustajaehdokas 2019 eduskuntavaaleissa! Kun sain mahdollisuuden ryhtyä ehdokkaaksi, päätin satsata täysillä. Olen jopa niin vakavissani tämän asian kanssa, että laitoin yrityksenikin myyntiin. Tänä päivänä mä en siis ole enää kuntokeskusyrittäjä, vaan täysipäiväisesti eduskuntavaaliehdokas.

Olen toiminut Hyvinkään kaupunginvaltuustossa kesästä 2017. Kunnallisvaaleissa läpipääsy on mahdollistanut mulle paikan esimerkiksi opetuslautakunnassa, mutta myös varajäsenenä pääsen mukaan muun muassa kaupunginhallituksen työskentelyyn. Vaikuttamistyö on ollut mulle tosi mieleistä ja opettavaista. Arvostan suuresti luottamusta, jonka varjolla näihin hommiin olen päässyt tiukemmin kiinni. Koen työn myös todella merkitykselliseksi ja sen takia toivon pääseväni tässä vielä pidemmälle!

Mun harrastuksiin kuuluu koirat ja luonnossa liikkuminen. Siinä yhdistyy monta mulle tärkeää asiaa; Perheen kanssa yhdessäolo, eläimet, luonto ja terveys. Olen kiinnostunut toki myös videopeleistä!

Alla esittelyvideoni Youtubessa. Tilaa mun kanava ja seuraa projektia kohti kevään vaaleja! Luvassa vakavampaa pohdintaa ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista, mutta myös kevyempää ja viihdyttävää materiaalia!

Facebook: iidaeveliinaran
Instagram: iidaeveliinar
Twitter: iidaeveliinar