Raiskausringit on löydettävä ja murskattava

Ehdokkaiden blogit

Oulussa on jälleen tullut esiin tapaus, jossa ulkomalaistaustaiset, ilmeisesti turvapaikanhakijat, ovat epäiltynä alaikäisten raiskaamisesta. Huolestuttavinta on, että viranomainen toteaa jo paljastuneiden tapausten olevan vain "jäävuoren huippu".

Sanon aivan ensimmäisenä, että vaikka nämä tapaukset nostavat tunteet pintaan, on meidän pidettävä länsimaisesta oikeusvaltioperiaatteesta kiinni, ettei maastamme tule samanlaista takapajulaa kuin ne maat, joista nämä rikolliset ovat tulleet. Mutta silti, päättäjiltä täytyy vaatia kovia, mutta oikeudenmukaisia, keinoja näiden pedofiili- ja raiskausrinkien murskaamiseksi Suomesta.

Koska tiedän, että huutoani poliittisen kentän vasempaan laitaan tervehditään näissä tapauksissa hiljaisuudella tai merkityksettömillä latteuksilla, vaadinkin että Kokoomus nousee aidoksi johtajaksi maahanmuuttopolitiikassa. Puolueeltamme on tultava uskottava maahanmuuttopoliittinen ohjelma, jossa esitetään keinot suomalaisten, ja kaikkien täällä laillisesti oleskelevien, turvallisuuden takaamiseksi. Puheet tähän ohjelmaan sitoutuvien poliittisten yhteistyökumppaneiden sulkemisesta hallitusyhteistyön ulkopuolelle on lopetettava ja palattava valtionhoitajapuolueelle ominaiseen neuvotteluvalmiuteen.

Epämiellyttävää totuutta ei pääse enää pakoon: Pakolaisaallon mukana Suomeen tuli tuhansia ihmisiä, joilla ei ollut aitoa hätää saati aikomustakaan sopeutua yhdessä hyväksi katsomiimme normeihin ja lakeihin. Tällaiset ihmiset on etsittävä ja poistettava maasta välittömästi. Samalla lakeja on muutettava niin, ettemme pakolaisten oikeuksia suojellessamme joudu tinkimään omista oikeuksistamme.

Suomalaisten ei tarvitse sopeutua maailmalta tänne tuotuihin kriiseihin tai rikollisiin, vaan tänne tulevien pakolaisten on sopeuduttava Suomeen ja meidän sääntöihimme. Tämä on niin suomalaisten kuin Suomessa oleskelevien ulkomaalaistenkin etu. On kohtuutonta, että maahanmuuttajayhteisömme joutuu kärsimään lepsun maahanmuuttopolitiikan takia nousevista ennakkoluuloista ja rasismista.

Itse siirrän jo lupaamani videoblogikäsikset syrjään ja otan maahanmuuttoreformin muotoilemisen to-do-listan kärkeen. Sitä videota voitte odottaa julkaistavaksi ensi viikon kuluessa.

Meidän poliitikkojen ratkaisuja odottaessa kannustan kaikkia vanhempia käymään lastensa kanssa läpi ne pelisäännöt, joiden puitteissa tuntemattomien ihmisten kanssa pelataan. Jokaisella nuorella täytyy olla tiedossa omat oikeutensa sekä ne näkymättömät rajat, joiden ylittyessä on syytä poistua tilanteesta ja ilmoittaa asiasta virkavallalle. Ja muistakaa kohdella lapsianne niin, että heillä on rohkeutta kertoa asioista teille myös silloin, kun jotain pahaa, hävettävää tai laitonta on tapahtunut. Poliisi hoitaa rikostutkintoja, lastenne hyvinvoinnista vastaatte pääasiallisesti te itse. #terestroika

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005962827.html

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a02b3232-89ca-4ce7-9ae1-3071864c5d31

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/001c56ca-c743-4e4b-9c1f-4f01ebd103a9