Jyrkkä ei varallisuusverolle – Annetaan suomalaisten rikastua!

Ehdokkaiden blogit

www.youtube.com/watch?v=sgG_sD0Ce7M

Näin vaalien alla verofetisistien silmät jälleen kiiluvat ja niinpä vasemmisto esittää kilpaa verojen nostoa ja erilaisia uusia verolajeja estämään suomalaisten vaurastumista. Niinpä niin SAK kuin käsikassaransa SDP ja Vasemmistoliitto ajavat varallisuusveron lanseeraamista.

Kansakuntaa ei voi verottaa vauraaksi sen enempää kuin itseään voi nostaa niskasta. Jokaisen köyhyydestä ja vähäosaisuudesta huolissaan olevan tulisi aktiivisesti olla laskemassa verotusta niin, että Suomi olisi houkuttelevampi kohde pääomille, investoinneille ja liiketoiminnalle. Vain sillä tavalla saadaan leivottua sitä kakkua, josta sitten vähäosaisemmillekin jaetaan.

Suomalaisten on annettava rikastua!

Jos tykkäät puhua politiikkaa, tsekkaa myös nämä kanavat:
FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)

https://vasemmisto.fi/mista-rahat/
https://www.sak.fi/aineistot/julkaisut/sakn-verolinjaukset-hallituskaudelle-2019-2023