Ilmastomarssi – Turhuuksien turhuus…

Ehdokkaiden blogit

www.youtube.com/watch?v=oaj3dhAys-8

Kävin lauantaina ilmastomarssilla ja enpä etukäteen arvannut, millainen pettymys siellä odotti.

Vaivaannuttavien yleisönhuudatusten jälkeen joku nuorisoaktivisti julisti puhujakorokkeelta, kuinka teknologialla ei ratkaista ympäristöhaittoja, vaan talousjärjestelmää muuttamalla. Viestiä tuki marssilla nähdyt antikapitalistiset banderollit ja erilaiset sosialistipuolueet sekä niihin kytköksissä olevat "ympäristöjärjestöt". Lopun voit kuunnella videolta.

Se oli meitsille viimeinen ilmastomarssi. En halua osallistua tuollaiseen käsienheiluttelukarnevaaliin, jonka järjestäjillä saati osallistujilla tunnu olevan esittää ensimmäistäkään ratkaisua asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Kiukuttaa. #terestroika

Jos tykkäät puhua politiikkaa, tsekkaa myös nämä kanavat:
FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)