On kiitosten aika!

Ehdokkaiden blogit

Kiitos ihan mielettömästi kaikille äänestäjilleni! Tuhat ääntä ei vielä valitettavasti kantanut eduskuntaan asti.

Olen silti hyvillä mielin, sillä ehdokkuus on antanut minulle todella paljon. Seuraaviin vaaleihin lähdemme kokeneempana sekä aivan uudenlaisella itsevarmuudella. Vaalityö ja urani politiikan parissa on vasta alkanut! Kiitos luottamuksestanne!

Eilen hommat jo jatkuivat Hyvinkään palveluverkkosuunnitelmaan tutustuessa Vehkojan koululla. Hankinpahan tällä keikalla jo yhden äänen seuraaviinkin ek-vaaleihin!

Vaikka vaalitulos vähän vielä harmittaakin (tottakai lähdin “voittamaan”), olen äärimmäisen iloinen ja tyytyväinen kaikkeen mitä olen tänä keväänä oppinut. Nyt suuntaan pienelle lomalle ja sen jälkeen on aika suunnitella seuraavia yrityskuvioita.

Kerran vielä kiitos kaikille matkaa mukana tehneille ja erityisesti teille minuun yhteyttä ottaneille. Sain vaaliviikonloppuna palautetta, että olen “liian vihreä” kokoomuslainen, mutta otin kyllä tämän kritiikin positiivisena palautteena. “Liian vihreä” kokoomuslainen kuulostaa omaan korvaani hyvältä. On mukava saada teiltä viestejä edelleen ja varsinkin kuulla, että mielestänne minunlaiselleni poliitikolle olisi tarvetta tulevaisuudessa. Kiitos! Otan palautteen nöyränä vastaan ja jatkan motivoituneena kohti seuraavia vaaleja!