Työkaluja taisteluun lasten seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan

Kansanedustajien blogit

Eiliset uutiset lasten seksuaalista hyväksikäyttötapauksesta järkyttävät ja aiheuttavat syystä vaatimuksia lisätoimista tällaisten kammottavien rikosten estämiseksi. Erityisesti lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön puuttumiseksi julkaisimmekin helmikuussa johdollani laaditun laajan listan toimenpiteitä. Lisätalousarviossa vuodelle 2019 myös nostettiin tämä asia erityiseksi aiheeksi. Ensinnäkin paikallispoliisin ja Keskusrikospoliisin resursseja lisättiin seksuaalirikosten torjuntaan erityisesti internetissä. Lisätalousarviossa myönnetyllä 1,6 miljoonalla pystytään palkkaamaan kaksi nettipoliisia jokaiselle […]

The post Työkaluja taisteluun lasten seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan appeared first on Kai Mykkänen.