Tiedote: Vestman ja Harjanne: Pienet ydinvoimalat tuottamaan energiaa ilmastoystävällisesti

Kansanedustajien blogit

Vestman ja Harjanne: Pienet ydinvoimalat tuottamaan energiaa ilmastoystävällisesti Kansanedustajat Heikki Vestman (kok.) ja Atte Harjanne (vihr.) ovat valmistelleet toimenpidealoitteen pienten ydinreaktorien hyödyntämisen edistämisestä Suomessa. Aloitteen tavoitteena on mahdollistaa SMR-teknologian kehittäminen, kaupallistaminen ja käyttöönotto Suomessa yhtenä työkaluna päästöjen vähentämisessä. Vestman ja Harjanne toteavat toimenpidealoitteessaan, että pienillä ydinvoimaloilla on mahdollista leikata erittäin merkittävästi kaukolämmön ja teollisuuden päästöjä […]

The post Tiedote: Vestman ja Harjanne: Pienet ydinvoimalat tuottamaan energiaa ilmastoystävällisesti appeared first on Heikki Vestman.