Verkkouutiset: Kokoomusedustajat vaatii aggressiivista koronatestaamista

Kansanedustajien blogit

Uutinen on kokonaan luettavissa täällä: https://www.verkkouutiset.fi/kokoomusedustajat-vaativat-laajempaa-koronatestaamista/   Koronavirusnäytteitä otetaan lähinnä sairaalapotilailta ja terveydenhuollon henkilöstöltä. – Muita hengitystieoireisia tai oireettomia ei testata lainkaan. Samaan aikaan WHO painottaa, että laajamittainen testaus voi pelastaa ihmishenkiä, totevat kokoomuksen kansanedustajat Mia Laiho ja Heikki Vestman. Vestmanin mielestä tilanne on järjetön. – Todistetusti tehokkain tapa saada viruksen leviäminen kontrolliin on ollut aggressiivinen testaaminen, jota […]

The post Verkkouutiset: Kokoomusedustajat vaatii aggressiivista koronatestaamista appeared first on Heikki Vestman.